VAAG projekt - nastavak projektnog rada

Različite aktivnosti unutar projekta i u međuprojektnoj suradnji dovele su do mogućnosti nastavka rada na različitim znanstvenim temama koje su razvijene unutar VAAG projekta. Tijekom dosadašnjeg trajanja projekta članovi različitih projektnih timova projekta VAAG povezali su se međusobno, ali i sa članovima drugih projekata unutar LogiCCC projektne sheme. Znanstvena komunikacija u nekim je aspektima tek inicirana, u nekima se krenulo ka planiranju konkretnih zajedničkih istraživanja, a neki su uobličeni u nove projekte.

Najvažnija je od aktivnosti slijednih projektu pokretanje projekta The preference for Approximation unutar Euro-Xprag projektne sheme. Članovi projekta VAAG, Marijan Palmović i Stephanie Salt tijekom radionice VQ2 uspostavili su kontakt s Chrisom Cumminsom (Cambridge University). Troje je znanstvenika pokrenulo novi projekt koji se djelomično zasniva na spoznajama VAAG projekta.

Članovi projektnog tima VAAG-a sa Sveučilišta u Zagrebu razvijat će novouspostavljne kontakte te ih pokušati konkretizirati u novim projektima.